Technische Constructies

Grote of Kleine constructies in staal, inox, aluminium, messing, enz…
We staan in voor productie en plaatsing

Onze werkwijze

Ontwerpen, maken en plaatsen van technische constructies is hetgeen we doen.

We behaalden als één van de eerste KMO’s het ‘EN 1090-1 EXC2’ certificaat. Sinds eind 2014 is het bij wet verboden om dragende onderdelen te lassen als je dit certificaat niet hebt.

Ook voor het belang van veiligheid en milieu op de montageplaats behaalden wij ons VCA certificaat.

Jouw techniekers

Kris, Steven, Kristoff en Remco leiden ieder project, staan klaar om alle vragen te beantwoorden en volgen de projecten op van begin tot einde.

Onze ervaren lassers/monteurs/mechaniekers, maken deze indrukwekkende projecten. Zij maken de gevraagde constructie met oog voor detail: Alles moet perfect op maat zijn. 

Jeffrey is direct na zijn studies bij Barotec komen werken. Hij is de ervaren specialist in het zwaardere las- en montagewerk,  volgde verschillende opleidingen (hoogwerker, aanslagtechnieken, rijbewijs BE) en beschikt ook over de nodige portie moed om montages die iets gedurfder zijn aan te kunnen.

Jonathan is onze ervaren specialist onderhoudsmechanieker. Al onze mensen hebben een gevoel voor verantwoordelijkheid, zij melden het als er zich een probleem voor doet en samen lossen we het direct op.

Ons montageteam beschikt over het VCA* certificaat , al onze monteurs behaalden hun  ‘VCA basis’ -diploma. Jaarlijks worden we in het kader van de VCA geauditeerd door BTV, zodat wij steeds correct en veilig kunnen handelen.

Als constructeur van dragende constructies behoorden wij tot een van de eerste bedrijven die het kwaliteitslabel ‘EN1090’  behaalden. Jaarlijks worden er lasproeven afgelegd om deze laskwaliteit te kunnen garanderen. Periodiek komt Vinçotte  langs voor een audit ‘EN1090’.

Onze realisaties

Team Barotec staat voor jullie klaar.

Een hecht team met ervaring en vaardigheden die perfect op elkaar inspelen.
We kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan.

Laten we samenwerken

want jouw ambitieuze idee, verdient het om werkelijkheid te worden.
Geef ons gerust een belletje, stuur een mailtje of laat een bericht achter in het formulier.

+32 (0)9 343 81 72
info@barotec.be
Doornzeelsestraat 45/47
9940 Evergem
Open van 8u00 tot 16u30