Ontwerp & Engineering

Opmeten (ook 3D), ontwerpen en engineeren in eigen huis voor eigen constructies.

Onze werkwijze

Projecten worden ontworpen m.b.v. CAD programma’s als Autocad en Inventor (3D van AutoDesk). Dankzij het rechtstreeks tekenen in 3D hebben we van het begin tot het einde van het ontwerpproces een duidelijk overzicht van de gemaakte tekening. Het 3D-model genereert automatisch aanzichten en materiaallijsten.

Bovendien kunnen we op zeer efficiënte manier wijzigingen aanbrengen die onmiddellijk in alle aanzichten worden aangepast. Doordat het 3D-model volledig parametrisch wordt opgebouwd, kunnen aanpassingen heel snel worden doorgevoerd. Door bewegingen te simuleren kunnen we eventuele knelpunten ontdekken.

Jouw Engineers

Kris, Steven en Remco vormen het engineering team. Ooit gestart als tekenaar, is zaakvoerder Kris gepassioneerd in het realizeren van uitdagende projecten. Hij zoekt steeds naar de beste oplossing en bijt zich vast in projecten tot het lukt. Het is dan ook zijn creativiteit die de inspiratie is voor onze slogan.

Steven maakte 7 jaar geleden een carrièreswitch bij Barotec en ging vol overtuiging voor tekenaar/ontwerper. Hij kan dan ook zelfstandig eigen projecten van begin tot eindmontage uitwerken. Daarnaast stuurt hij het team ter plaatse aan en is hij de EN1090-lascoördinator van Barotec en volgt de kwaliteit van het lassen op. 

Remco is er als jongste engineer bij gekomen. Met zijn studies als master Industrieel ingenieur electromechanica kent hij het vak door en door en zorgt hij samen met de rest van het team voor het ontwerp en de optimalisatie van alle projecten.

Team Barotec staat voor jullie klaar.

Een hecht team met ervaring en vaardigheden die perfect op elkaar inspelen.
We kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan.

Laten we samenwerken

want jouw ambitieuze idee, verdient het om werkelijkheid te worden.
Geef ons gerust een belletje, stuur een mailtje of laat een bericht achter in het formulier.

+32 (0)9 343 81 72
info@barotec.be
Trieststraat 38 P gebouw 500,
9960 Assenede
Open van 8u00 tot 16u30

Wat anderen zeggen over Barotec